Τοποθεσία

Art Work

Το κτήμα Βίλα Κρέτα βρίσκεται ψηλά σε ένα λόφο, δυτικά του μεγάλης αρχαιολογικής σημασίας βουνού, Γιούχτας. Έχει θέα τον καταπράσινο κάμπο του Αγίου Σύλλα και το επιβλητικό αυτό βουνό, που βρίσκεται νοτιοδυτικά των ανακτόρων της Κνωσού.

Η εξοχική περιοχή που βρίσκεται το κτήμα συνδυάζει την αρμονία της φύσης, και την ησυχία, με τις επιλογές που μπορεί να προσφέρει ένα μεγάλο αστικό κέντρο καθώς η κοσμική πόλη του Ηρακλείου απέχει 15 μόλις λεπτά με το αυτοκίνητο.

Έτσι ενώ ο επισκέπτης νιώθει την ησυχία και την ηρεμία που αναζητά επιλέγοντας αυτού του είδους τις διακοπές, σε 15 μόνο λεπτά μπορεί να αλλάξει τελείως σκηνικό και παραστάσεις.

Η τοποθεσία του Βίλα Κρέτα, η πανέμορφη θέα, και η άγρια φυσική ομορφιά σε συνδυασμό με την πολυτέλεια καθιστούν το κτήμα, ιδανική βάση για χαλάρωση, επαφή με τη φύση, επισκέψεις στα αξιοθέατα, στις παραλίες και σε όλες τις μεγάλες πόλεις και τα χωριά του νησιού.

Λόγω της θέσης του Βίλα Κρέτα στο κέντρο του νησιού η πρόσβαση σε ανατολή, δύση και νότο είναι πολύ εύκολη και γρήγορη καθώς οι αποστάσεις μοιράζονται.

Στην περιοχή θα βρείτε σούπερ μάρκετ, ταβέρνες, βενζινάδικο και χωριά τα οποία μπορείτε να επισκεφθείτε.

Χρόνος Μετάβασης σε σημάντικά μέρη με αυτοκίνητο από τη βίλα

ΤοποθεσίαΑπόσταση (Χλμ)Χρόνος (Ώρες)
Ηράκλειο120:15
Χανιά1501:40
Ρέθυμνο701:00
Κνωσσός150:20
Άγιος Νικόλαος681:00
Ελούντα721:10

Οι Κοινωνικές Θέσεις Μας

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
Connect